Standardprodukter

Alla dessa produkter hittar du och beställer direkt på vår Webshop

Genom våra partners kan vi nu även erbjuda tillbehör och produkter som är gjorda för att passa flera olika båtmodeller. Här kan du hitta tillbehör som solskydd och bimini för både RIB båtar mindre motorbåtar men även sittbrunnsdynor, skydd till vinschar, seglarväskor och mycket mer!

}
Båtkapell Båtdynor Cruisingsegel Vinterkapell

Snabbt

Båtkapell Båtdynor Cruisingsegel Vinterkapell

Enkelt

Båtkapell Båtdynor Cruisingsegel Vinterkapell

Universiellt

Dessa produkter har fasta priser inklusive moms men beror på storlek och färgval. Skicka en offertförfrågan och beskriv vilken färg och storlek du är intresserad av så återkommer vi med en offert inom kort!

Små uppgraderingar med stor effekt

Bland dessa artiklar hittar du tillbehör som gör stor skillnad för upplevelsen av din båt oavsett storlek. Varför inte montera en bimini på din RIB när du är ute på segeltävlingar, eller åker vattenskidor så du kan skydda dig från sol och regn? Eller ta med sittbrunnsdynor som är universella och kan användas på flera olika platser än bara i båten? Eller skydda ratten eller sätena från smuts när båten inte används?    

Här hittar du enkla produkter att montera och som har monteringsfilmer online du kan följa. Även om produkterna är tillverkade av våra partners har vi god kännedom och kan hjälpa dig om du har frågor.

Samarbete på global nivå

Kapell & Annat samarbetar bland annat med franska NV Equipment dels gällande vanliga typer av båtkapell, men numera även kring deras Access program som omfattar universella produkter. I videon till höger har de satt samman en film som visar deras sortiment in action. 

Vi är återförsäljare för alla NV Equipments produkter. Om du vill veta mer om NV Equipment kan du läsa mer på deras hemsida.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå