Om oss

Kapell & Annat startades av entreprenören Rolf Engels i Malmö i slutet av 1990-talet och har sedan växt till att bli Skandinaviens största leverantör av båtkapell. Tack vare vår serietillverkning för serieproducerade båtmodeller kan vi erbjuda delar av vårt sortiment till hela världen.

Värderingar

Vi brinner för att skapa bättre båtupplevelser för våra kunder genom att bidra till båtens komfort. Vårt mål var aldrig att bli den största tillverkaren, men vi har alltid satt design- och produktutveckling i fokus tillsammans med en stark önskan att tillgodose kunders önskemål. Våra produkter är skapade för lång livslängd för att få de nöjdaste kunderna. Vi arbetar ständigt med nya lösningar och designer för bättre båtupplevelser oberoende av klimat.

 B2B och sponsorskap

Kapell & Annat förser flertalet båttillverkare och återförsäljare med våra originalprodukter. Vi söker ständigt nya sätt att utvidga vårt affärsnätverk samt att skapa strategiska partnerskap med varv, båtklubbar, butiker och marinor. Vi kan även vara intresserade av att sponsra tävlingar, individer och event. Låter något av detta intressant för er? Ring eller skicka ett meddelande till oss för att diskutera möjligheterna vidare.

Våra partners

Kapell & Annat är stolta att komplettera vårt eget produktutbud med våra internationella partners

Bådkaleche NV Equipment
Bådkaleche Nauti Sattler
Båtkapell T-Top

Kom i kontakt med oss!

* Obligatorisk

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå