Cruisingsegel

Dags för nya segel för cruising?

Se våra cruisingsegel in action!

Våra cruisingsegel är det perfekta valet för högkvalitativa segel som ska hålla länge, vara slitstarka men samtidigt ha bra seglingsegenskaper. Njut av säsongens varierade seglingar med en ny uppsättning cruisingsegel från K&A Sails by Kapell & Annat. I videon ser du våra cruisingsegel seglas en tidig sensommardag. Om du vill veta mer om våra cruisingsegel, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Storsegel Cruising

Våra storsegel för cruising tillverkas med crosscut design kombinerat med en slitstark segelduk från Contenders Supercruiser serie, vilket ger en lång livslängd för ditt cruisingsegel, även för den mest inbitne seglaren. För dig som har storseglet på rulle är lattorna strategiskt placerade för att inte överlappa varandra när cruisingseglet är rullat, vilket minimerar risken för att seglet fastnar i masten. Med ett nytt storsegel för cruising från K&A Sails får du uppleva den härliga känslan av ett nytt cruisingsegel med styv segelduk som dessutom är väl anpassat för rulle om din segelbåt har detta. I cruisingseglets akterlik och underlik finns trimlinor samt tell-tales i akterliket.  

Genua Cruising

Våra genua för cruising designas också med crosscut skärning med förstärkningar på de mest utsatta delarna så som head, clew och tack. Cruisingseglen är också utrustade med bukkompensator och UV-skydd längs akterlik för att segelduken ska vara skyddad nät seglet är rullat. En genua slits ofta snabbare än storsegel, dels på grund av UV-exponeringen. En genuastrumpa kan därför vara ett bra komplement till ditt nya cruisingsegel för att förlänga livslängden ytterligare. 

Kapell & Annat tillverkar cruisingsegel under varumärket K&A Sails. Våra högkvalitativa cruisingsegel omfattar storsegel och genua och är skapade för cruisingändamål som semestersegling eller transportsegling. Cruisingseglen designas och tillverkas av tidigare professionella seglare på OS-nivå. Alla våra cruisingsegel görs i duk från Contender i deras Supercuiser serie. Kontakta oss för mer information avseende duken om du vill veta mer. Våra cruisingsegel kan tillverkas både för rulle och travare. 

Cruisingseglen levereras komplett med segelpåse, trimlinor, tell-tales och revmarkeringar. Passa på att komplettera ditt cruisingsegel med något av våra Segelkapell.

Segelkapell

Offertförfrågan

Vill du lägga till någon information gällande din offerförfråga eller några andra frågor

Önskar du offert på flera produkter?

Till offertförfrågan
Typ av produkt
Båtinformation
Kontaktinformation
* Obligatorisk

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå