Båtkapell Motorbåt

Precis som för segelbåtar är ett bra båtkapell på motorbåtar en viktig komponent för att kunna njuta av dina båtupplevelser. För motorbåtar kan vi erbjuda Serieproducerade båtkapell till Bavaria, Beneteau och Anytech och våra Custom Made tillverkas efter dina önskemål, läs mer skillnaden under båtkapell. Även för motorbåtskapell gäller att nya båtkapell ofta är större än originalen och oftast bättre anpassade för nordiskt klimat än som levereras av varven.

Custom Made eller Serieproduktion av båtkapell?

För båtfabrikat som serieproduceras, exempelvis Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Aquador, Elan med flera kan du beställa båtkapell med tillhörande bågar direkt från vår verkstad. Serieproducerade båtkapell från Kapell & Annat kan levereras till hela världen komplett med monteringsanvisningar för ditt nya båtkapell. Om vi inte har egna modeller till din båt kan vi hjälpa dig som återförsäljare för våra leverantörer som har orginalkapellen.

För andra typer av båtar och vid önskemål tillverkar vi båtkapell Custom Made. Vi bokar ett besök på din båt där vi skapar en modell för tyget och vid behov tillverkar nya bågar direkt på plats som monteras med beslag. Custom Made båtkapell erbjuds inom området som ringas in av Oslo-Stockholm-Skåne samt hela Danmark.

Tillvalen på de olika båtkapellen är oftast tillgängliga oavsett om du beställer ett båtkapell Serieproducerat eller Custom Made. När du gör en offertförfrågan, lägg gärna till dina önskemål om tillval för båtkapellet i meddelanderutan!

Material

Vill du beställa färgprover eller mer information om kapellväven?

Färgprover Sunbrella Kapellväv Sunbrella

Färgprover Tempotest

Bågar till båtkapell

Ett nytt båtkapell och framförallt ett uppgraderat båtkapell är beroende av bågarna. Hos Kapell & Annat kan du oftast utrusta din båt med ett nytt kapell till befintliga bågar eller göra en full uppgradering med nya bågar som möjliggör större och bättre design på båtkapellet.

Bågarna är mycket stadiga och kan göras fällbara, stående eller delbara för att du ska kunna ha båtkapellet framme efter önskemål i alla väder. De flesta bågar tillverkas i syrafast rostfritt stål som erbjuder mer stabilitet och estetik. 

Verkstadschefen sammanfattar Kapell & Annats båtkapell

På denna sidan kan du läsa allt om våra båtkapell och se vad vi kan erbjuda. Till höger hittar du en film med vår verkstadschef Rolf Engels som sammanfattar det viktigaste att veta om du är intresserad av ett båtkapell från Kapell & Annat! Bland annat nämns skillnaden mellan Serieproduktion och Custom Made, båtkapellens textil och tråd samt vad vi kan göra om du redan har ett båtkapell från en annan tillverkare. 

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå