Båtdynor

Vi erbjuder alla typer av båtdynor för både motorbåtar och segelbåtar för att du ska kunna njuta ännu mer av dina båtupplevelser. Att byta till nya båtdynor gör stor skillnad för upplevelsen i båten, men ökar även bekvämligheten. Du kan sätta din egen prägel på båtdynor genom att välja på ett stort utbud av färger och textiler. Dina nya båtdynor kan ha allt mellan klassisk och elegant stil till moderna färger och mönster. De flesta båtdynor behöver tillverkas Custom Made, vilket innebär att vi måste besöka din båt för att göra modeller. Vi bokar i så fall en tid med dig för besök på din båt.

Missa inte att komplettera förpik och kojer med extra sovkomfort. Läs mer under bäddmadrasser och resårmadrasser.

Material Båtdynor

Vi har många material och tyger att välja mellan från flertalet olika leverantörer till nyproducerade båtdynor. Det är tydligt att det går trender när det kommer till vilket tyg och utförande som är aktuellt för båtdynor, men varierar också beroende på båttyp och årsmodell. Den klassiska blå färgen finns alltid att välja, men i olika tygsammansättningar. Du kan alltid välja mellan de mer mjuka tygerna som ger en mer mysig känsla i dina båtdynor, men även de mer blanka och släta tygerna som delvis är bättre på att stöta bort smuts. För båtdynor utomhus finns ett stort antal färger i Sunbrellas smuts och vattenavstötande serie som ger en mycket lång hållbarhet. 

Ta kontakt med oss för mer information om vad som blir bäst för din båt.

Prova på våra båtdynor

I vår butik har vi båtdynor, bäddmadrasser och resårmadrasser som du kan provsitta och provligga. Vi har även ett stort urval av tyger till båtdynor som du kan titta på och känna på. I vårt showroom har vi byggt upp en klassisk salong med våra båtdynor i klassisk marinblått tyg. Vi har även byggt upp en koj med båtdynor och bäddmadrasser, samt en förpik med resårmadrasser och tillhörande bäddmadrass. Här kan du provligga och verkligen känna den komfort som våra båtdynor, bäddmadrasser och resårmadrasser erbjuder. Varmt välkommen till vår butik i Malmö. Under kontakt ser du vart du hittar oss!

Båtdynor till Bavaria

Vi har färdiga satser med båtdynor till olika modeller av Bavaria som vi kan tillverka utan att besöka din båt. Våra båtdynor tillverkas i Sverige i de bästa materialen. De båtdynor som läggs i förpik och kojer kan du komplettera med en bäddmadrass för bästa sovkomfort. Läs med om bäddmadrasser och resårmadrasser

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå