Bäddmadrasser och Resårmadrasser

Kapell & Annat är mycket stolta att kunna erbjuda både bäddmadrasser och resårmadrasser till dig som båtägare. För bäddmadrasser har vi märkt av en ökande efterfrågan eftersom fler och fler märker av hur våra bäddmadrasser ökar komforten i båten och hjälper ägarna att sova bättre. 

Bäddmadrasser

Ta din sovupplevelse i båten till nästa nivå med en bäddmadrass från Kapell & Annat. Genom att lägga till ett extra lager på dina kojplatser skyddar du inte bara dina underliggande båtdynor eller resårmadrasser, utan förbättrar också sömn och båtupplevelsen. Besök vår utställning och provligg vilken tjocklek som är bäst för dig om du känner dig osäker!

Memoryfoam

Alla våra bäddmadrasser tillverkas i Memoryfoam, ett lyxigt och trögelastiskt skum som anpassar sig till din kropp liknande Tempur-madrasser. Bäddmadrasser från Kapell & Annat kan levereras till hela världen!

Resårmadrasser

Om du är ute efter den absolut bästa sovkomforten i båten utan kompromisser rekommenderar vi 17 cm tjocka resårmadrasser med rostfria spiralfjädrar kombinerat med en 3 cm bäddmadrass. Fjädrarna är omagnetiska och stör ej båtens kompasser.

Välkommen att provligga resårmadrasser i vår butik i Malmö!

Prova på våra båtdynor

I vår butik har vi båtdynor, bäddmadrasser och resårmadrasser som du kan provsitta och provligga. Vi har även ett stort urval av tyger till båtdynor som du kan titta på och känna på. I vårt showroom har vi byggt upp en klassisk salong med våra båtdynor i klassisk marinblått tyg. Vi har även byggt upp en koj med båtdynor och bäddmadrasser, samt en förpik med resårmadrasser och tillhörande bäddmadrass. Här kan du provligga och verkligen känna den komfort som våra båtdynor och madrasser erbjuder. Varmt välkommen till vår butik i Malmö. Under kontakt ser du vart du hittar oss!

Offertförfrågan

Vill du lägga till någon information gällande din offerförfråga eller några andra frågor

Önskar du offert på flera produkter?

Till offertförfrågan
Typ av produkt
Kontaktinformation
* Obligatorisk

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå