Våra produkter

Vårt mål är att vara en heltäckande leverantör av båtkapell, dynor, madrasser och segel till både motorbåtar och segelbåtar. För att bli detta kombinerar vi våra egna designer med ett utbud från våra europeiska partners och alla kapell, segel, båtdynor och madrasser tillverkas antingen i våra egna verkstäder eller hos våra partners. Våra båtkapell och båtdynor tillverkas antingen Custom Made eller som Serieproduktion, vilket du kan läsa mer om under Båtkapell. Med våra Vinterkapell får du ett formsytt kapell som skyddar din båt mot alla väder och är stabilt vid hårda vindar. Våra Segel är skapade för cruising och kan göras både för rulle och med travare. 

Vi har en noggrann process för att välja leverantörer och genomför kvalitetskontroller oavsett om båtkapellen, båtdynorna, madrasserna eller seglen tillverkats i vår egen verkstad eller via våra partners. Som kund till Kapell & Annat kommer du att ta dina båtupplevelser till nästa nivå genom att addera komfort med framförallt våra båtkapell och båtdynor i fantastisk kvalitet, men att bara ha bra kvalitet på båtkapell och båtdynor är inte tillräckligt. Därför satsar vi mycket på praktiska och estetiskt tilltalande designer och tygval. Vi arbetar också ständigt på att skapa ännu bättre komfort, funktion och stil på våra båtkapell. 

Till motorbåtar och segelbåtar 

Vi har båtkapell, vinterkapell, båtdynor, madrasser och mattor till både motorbåtar och segelbåtar. För segelbåtar tillverkar vi även cruisingsegel. Det spelar ingen roll om du är en mycket aktiv båtälskare eller använder båten mer sällan. Våra båtkapell, segel, båtdynor och båtmadrasser hjälper dig öka kärleken till båtägandet eftersom dina upplevelser med båten kommer att öka i kvalitet. Utrusta båten med ett nytt båtkapell med rätt ljusinsläpp, höjd och rymd så känns båten större. Beställ nya båtdynor eller resårmadrasser med tillhörande bäddmadrasser i memoryfoam och njut i kojerna på kvällar och nätter. Med ett vinterkapell kommer du att kunna lita på att presenningen sitter kvar under höstens stormar och ta chansen att minska risken för mögel med duk i fibertex. 

Båtkapell, båtdynor och cruisingsegel för ökad båtkomfort

Vi tillverkar båtkapell, båtdynor, bäddmadrasser, resårmadrasser, mattor och cruisingsegel till de flesta båtfabrikaten och modellerna i världen. Med våra kapell, madrasser och dynor kan du öka komforten i din båt avsevärt samt få fantastiska cruisingturer med våra segel. Våra vinterkapell skyddar din båt under vintern med perfekt passform, extrem tålighet i alla väder och för dig som väljer fibertex även ett material som andas. 

Om du är intresserad av att uppgradera flera delar av din båt, gå till Offertförfrågan och berätta vad du letar efter

Till offertförfrågan

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå