Båtkapell, båtdynor och cruisingsegel för ökad båtkomfort

Som kapellmakare tillverkar vi båtkapell, bäddmadrasser och cruisingsegel till de flesta båtfabrikaten och modellerna i världen. Med våra kapell, madrasser och dynor kan du öka komforten i din båt avsevärt samt få fantastiska cruisingturer med våra segel. Våra vinterkapell skyddar din båt under vintern med perfekt passform, extrem tålighet i alla väder och för dig som väljer fibertex även ett material som andas. ,

Så fungerar det

}
Båtkapell Båtdynor Cruisingsegel Vinterkapell

Läs om våra båtkapell, segel, madrasser och båtdynor

Båtkapell Båtdynor Cruisingsegel Vinterkapell

Skicka en offerförfrågan

Båtkapell Båtdynor Cruisingsegel Vinterkapell

Vi återkommer inom ett par dagar

Beroende på din båtmodell kan vi erbjuda båtkapell och båtdynor Custom Made eller som Serieproduktion. Båtkapell, båtdynor, cruisingsegel och båtmadrasser till serieproducerade båtar såsom Bavaria, Hanse, Jeanneau, Beneteau, Dufour med flera kan vi oftast erbjuda direkt från fabriken eftersom vi har dokumenterade digitala modeller för framförallt kapell och dynor till båtarna. För Custom Made båtkapell och båtdynor behöver vi besöka din båt och kan utforma kapellen eller dynorna enligt dina behov och önskemål. Vi monterar även bågar och beslag direkt ombord på din båt för att sedan sy duken till kapellet eller tillverka dynorna i vår verkstad. 

0

+

Års erfarenhet av båtkapell

0

%

Fokus på kvalitet och design

No.

1

Största tillverkare av båtkapell i Norden

0

%

Hängivna till båtkomfort

Helt magiskt! Vilken skillnad och passform! Vilket hantverk! Tack!

Rikard Eriksson

Vårt nya kapell och dynor till motorbåten var som en renovering! Pricken över i:et var bäddmadrassen!

Rebeka Gregov

Tack för ett mycket gediget arbete. Det blev kanon. Hälsa alla inblandade och tacka.

Jimmy Håkansson

Jeg er imponeret over, hvor præcist den nye sprayhood passede til bøjler og knapper. Jeg er også imponeret over, hvor lidt det 14 år (!) gamle kapell viste sig at være falmet i forhold til den nye sprayhood.

Peter Frøbert

Just received the new one on confirmed time and I was excited to see if it really fits the old frame and nails. I can only say: "Perfect fit" My best recommendations.

Henrik Boysøe

Vart finns vi?

Vår huvudverkstad finns i Malmö, men våra serieproducerade båtkapell säljs till hela världen. I Sverige är våra huvudmarknader för olika produkter, förutom Skåne:

Båtkapell Stockholm

Stora delar av vår försäljning är i Stockholm. Vi gör flera besök här under året för dels Custom Made lösningar, men även vinterkapell. Du ser garanterat ett och annat båtkapell i Stockholms skärgård från Kapell & Annat. 

Båtkapell Göteborg

Försäljning av båtkapell i Göteborg är också en stor del av vår verksamhet. Vi gör många besök i Göteborg under året framförallt för Custom Made lösningar, men även vinterkapell. Du ser garanterat ett och annat båtkapell i Göteborgs skärgård från Kapell & Annat. Vi gör besök längs hela västkusten, givetvis!

Båtkapell Norrköping, Linköping

Våra Custom Made lösningar har på senare ökat även i dessa områden. Båtkapell i skärgården från Kapell & Annat kan ni hitta massor av!

Detta är såklart ingen begräsning, vi gör besök i hela södra Sverige, Danmark och södra Norge. 

Kapellmakare i världsklass!

Traditionellt sett är kapellmakare för båtar ett lokalt hantverk, men Kapell & Annat har gjort det möjligt för de flesta att köpa våra båtkapell världen över, särskilt för de med serieproducerade båtar som Bavaria, Jeanneau, Beneteau, Hanse, elan, Dufour och många fler! Som kapellmakare tycker vi att det är viktigt att du som kund får ut det mesta av dina båtkapell. Därför är vi den kapellmakare som satsar på kvalitet och enkelhet mer än någon annan. Har din båt en gång fått våra bågar kan du alltid förnya kapellduken oavsett vilken båt du har. Vi sparar alltid alla mallar vi gjort för Custom Made.

Anmälan Nyhetsbrev

Fyll i din e-post adress nedanför!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå